View Single Post
Staro 15.12.2006., 19:39   #75
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Mislim ono imas ti stvarno 15 god ili koji k...c? Samo nastavi ovim tonom pa ces vidjeti tko ce izletjeti...I bas su ti prekrasne prijetnje "vidjet ces kak mogu skenjat" i uopce me ne diraju.lijepo odleprsaj s teme jer je ocito da tvoje "audiofilsko znanje" tu nije potrebno...bok
I onda MENI Gabre kaže da sam uporan .
Trudim se ne uzimat za ozbiljno ljudska obračanja preko neta iz tog razloga jer sam siguran da nebi tako nastupio u stvarnosti...(ako imaš ikakvog odgoja)
No od tebe mi je već lagano muka zbog toga razloga što si me stavio u hebenu poziciju iako nemaš dovoljno inteligencije za to.

Da ti sad idem vratit uvredu te te kenjam na račun onog što si kupio (Čitaj kao : serem po tuđim stvarima) samo bi stavio Gabri osmjeh na lice potvrđujući njegov zadnji komentar ...
A da ti idem vratit te te kenjam na račun znanja te onog što si napisao u recenziji i inače opet hebeno jer po onom "od velike ribe postoji veća" isto tako nebi volio da to netko radi meni a vjerujem da bi mi netko tako vrlo rado vratio uslugu kad bi pitao nešto o kompu tj. stvari koje ne kužim toliko i niti mi je važno da kužim...ž

Govoriš o mom tonu ali jel ti čitaš ovo šta pišeš zadnjih par postova i na osnovu čega ?

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
P.S. posjeti nekog da ti da prirucnik o slaganju u rečenici i padežima
Šta je , učili ste to jučer u školi pa ti je još svježe ?