usprkos svom ushitu glede novog hardwarea na trzistu, odlucio sam pricekati bar 1. mjesec da ATI i AMD pokazu zube i ici zasada na sigurno, kupiti si prvo i osnovno dobro kuciste i napajanje. PSU je vec rijesen, a sto se tice kucista odlucio sam se pocastiti pravom poslasticom od oko 2K kn, pa sam razmisljao izmedju ove dvije marke (Lian Li i Silverstone). naravno kako vec bude pojavile su se nove dileme, vise nisam siguran da li da uzmem full ATX HTPC desktop ili standardno stand up kuciste lol.
od jednog juzera sam dobio obavijest koja se tice Lian Li da su im sva kucista od aluminija i jednostavno ne opravdavaju svoju cijenu, iskreno vise bih preferirao celicno kuciste pa me zanima kakva su Silverstoneova. svidja mi se Temjin TJ07, TJ03, TJ 01 (front mask i nije toliki problem ali nije ni neki imperativ), a kuciste ne namjeravam znacajnije modati, ledice i neonke me uopce ne zanimaju, vec stabilnost, tisina, sto manje vibracija, rezonanci zvuka i naravno pristojno rijesen interijer. mislim da bi se mogao rastegnuti mozda do 2600KN (uzimam na firmu) pa molim mjerodavne za koji savjet
hvala!