evo nabasao sam i na ovo -
http://www.enter.bug.hr/extra/41srednjeskole/
@Mad_Duke
lijepo objašnjeno
MIOC:
Programiranje (uglavnom Pascal) uči se kroz tri godine i predstavlja skoro 80% nastave informatike.
Predmeti koji se boduju kod upisa su hrvatski jezik, strani jezik, matematika, fizika i biologija. Minimalni bodovni prag za upis u šk. god. 2006./07. je 56, ali za prolaz računajte tek sa
60. Tako je to u MIOC-u. Zato i jesu najbolji.
-programiranje, sad u osnovnoj sam radil LOGO i onak...meni dosadna stvar - sam buljiš u slova i tipkaš i gledaš i tipkaš i gledaš...
- bodovni prag 60 - uffff....al dobro - tolko imam tak da to nije problem
Tehnička škola Ruđera Boškovića:
Tehnička škola Ruđera Boškovića jedna je od naših
najkvalitetnijih tehničkih škola i ujedno vodeća srednja škola za elektroniku, mehatroniku i optiku.
Završeni tehničari ove škole, ako to žele, uspješno nastavljaju obrazovanje na fakultetima i višim školama. Zbog izvrsnih rezultata njihovih učenika na studiju,
Fakultet elektrotehnike i računarstva te Fakultet strojarstva i brodogradnje iz Zagreba omogućuju po dvojici učenika ove škole
izravan upis u akademsku godinu 2006/07. bez razredbenog postupka!
U školskoj godini 2006/07. za upis na tehničku školu "Ruđer" bodovni je prag za sve programe 44, a boduju se predmeti: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, fizika i tehnička kultura.
-vidiš za ovo sam se zaintesiral kaj je Mad_Duke rekel - lijepa "koncepcija" hehe
p.s. i da matiša, teta mi je profesorica matiše, a tetak je matiču i doktoriral

- mislim da tu neće bit problema.... : goood :