joj ruljo...kaj se bezveze svadate, audiofili su ljudi, koliko ljudi toliko cudi. nekom je neciji sistem po zvuku dobar a nekome nije, to je sve tak relativno...
kupoval sam hi-fi(dobar za stereo i HT) sustav preko mjesec dana, dakle od review-a po netu do obilazenja ducana. cul sam reciever i cd plajer(harman kardon) sa JBL E80 samo(od svih stvari koje sam trazio) i naspram starog Technicsovog sistema ne vrijede 3 puta vise. ocito moj sluh nije toliko profinjen ili sam gluh ili samo zele zaraditi na meni. obisao sam i technomax i euronics(GDJE NEMA ROBE VEC 3 TJEDNA!!! WTF!?!?...reklame su jos gore...), metro, getro, mediaaudio, komteh(tam sam cul malo pioneera), europatrade(malo cuo sony-a) i na kraju nije bilo niceg kaj sam trazio...pa upiknuh Quadro 933 DVD player(stvar je bolesna, grijeh je dobiti ovakvo nesto za tu sicu!!!) + Logitech Z-5500(cuo ih kod frenda). Kombinacija meni zvuci fenomenalno osim malog nedostatka srednjih tonova(kaj se da promjeniti sa stavljanjem drugih front i centar zvicnika, isprobao sa zvucnicima od linije) pa zvuci daleko bolje. jedina mana je kaj niti z5500 a niti quadro nema neki svoj equalizer...ali to se da prezivjeti.
cijena je: Quadro 933...345kn u Getro-u, akcija(samo crni), srebrni je cca 379kn. Z-5500 kostaju 2569kn u ve-mulju...i to ispadne oko 2800kn a imate sve osim tunera....a stvar pomice kucu sa temelja bez distorzija.
ako bas sparate i neda vam se davati hrpa para...mislim da je ovo best-buy...
samo da se zna, nisam audiofil, samo sam trazio najbolje za te novce...posto marantza sr4600 nema vise...smrc...: hitthewa
pozdrav!