View Single Post
Staro 15.12.2006., 00:13   #1
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
razmišljam o zamjeni stolno za laptop... može pomoć?

uglavnom sam prestao igrati igrice (samo nfs nabacim tu i tamo : goood

a poceo sam opako tuckat po VBu (iso na algebru za programera internet aplikacija), i sada razmisljam da bi mi mozda bolji bio laptop

prvenstveno zbog toga sto oduzima manje mjesta na stolu, a soba mi nije bas velika, a i cesto negdje idem pa me nema po par dana, pa bi si mogao uvijek rufat svoj lap sa sobom

moja trenutna konfa je (ex)gamerska:
-amd 2600+ thoroubred (ili kak se to vec pise), nikad ocan
-1gb "obicnih" rama ... mislim da su samsung, nikad dirnuta frekva niti ista slicno...
-radeon 9800pro 128mb, gigabyte... s***o mi se kuler pa sam ja stavio 80mm na pasivnjak od grafe, uglavnom sad bolje hladi , a i kolega (mc_fish na forumu ) mi je stavio gore dodatne pasivnjake koje sam copio u skoli : pirate : ... grafa isto nikad nije bila pod nikakvim pritiskom
-maticna neka chaintec, da me ***es neznam koja
-80gb 7200rpm i 40gb 5400 okretaja mislim da su oba maxtori
-napajanje staro cca 2 ili 3 mjeseca jer mi je staro bilo riknulo
-prza posebno i dvd rom posebno (nemam dvd przu)
-monitor adi 19' ... uglavnom sluzi svrsi... neznam kak slika izgleda na nekim HIGH TECH monitorima tak da sami prosudjujete : stoopid
- i to je manje vise to... jos uz to ide 2.0 zvucnici (nedam svoje 5.1), mis sranje i tastatura ok, kuciste ljepo izgleda

uglavnom, moje pitanje je... koj bi laptop mogao dobit u zamjenu za ovo racunalo... jer ako je neko sranje (mislim, sigurno nebu bolje od ovog, al mora bit nekaj) onda nebi mjenjao... tak da samo trazim vase osobno misljenje

pozdraf

zubich je offline   Reply With Quote