uglavnom sam prestao igrati igrice (samo nfs nabacim tu i tamo : goood
a poceo sam opako tuckat po VBu (iso na algebru za programera internet aplikacija), i sada razmisljam da bi mi mozda bolji bio laptop
prvenstveno zbog toga sto oduzima manje mjesta na stolu, a soba mi nije bas velika, a i cesto negdje idem pa me nema po par dana, pa bi si mogao uvijek rufat svoj lap sa sobom
moja trenutna konfa je (ex)gamerska:
-amd 2600+ thoroubred (ili kak se to vec pise), nikad ocan
-1gb "obicnih" rama ... mislim da su samsung, nikad dirnuta frekva niti ista slicno...
-radeon 9800pro 128mb, gigabyte... s***o mi se kuler pa sam ja stavio 80mm na pasivnjak od grafe, uglavnom sad bolje hladi

, a i kolega (mc_fish na forumu

) mi je stavio gore dodatne pasivnjake koje sam copio u skoli : pirate : ... grafa isto nikad nije bila pod nikakvim pritiskom
-maticna neka chaintec, da me ***es neznam koja
-80gb 7200rpm i 40gb 5400 okretaja mislim da su oba maxtori
-napajanje staro cca 2 ili 3 mjeseca jer mi je staro bilo riknulo
-prza posebno i dvd rom posebno (nemam dvd przu)
-monitor adi 19' ... uglavnom sluzi svrsi... neznam kak slika izgleda na nekim HIGH TECH monitorima tak da sami prosudjujete : stoopid
- i to je manje vise to... jos uz to ide 2.0 zvucnici (nedam svoje 5.1

), mis sranje i tastatura ok, kuciste ljepo izgleda
uglavnom, moje pitanje je... koj bi laptop mogao dobit u zamjenu za ovo racunalo... jer ako je neko sranje (mislim, sigurno nebu bolje od ovog, al mora bit nekaj) onda nebi mjenjao... tak da samo trazim vase osobno misljenje
pozdraf