View Single Post
Staro 14.12.2006., 16:01   #15
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor cvile Pregled postova
kaj se tice marantza koliko god je odlicna marka mislim da ti se njihov receicer ne isplati gledat ako kosta 1500 kuna. iako sve mislim da eje to stereo receiver
Sve krivo misliš.

Citiraj:
Autor cvile Pregled postova
dat lovu za marantz samo zbog imena i onda kupit 6 zvucnika za 1500 kn. jupiii
A čuj, Marantz mi je baš guba ime. Imao sam njihov CD player od 3000 kn. Da vidiš kako su lijepo napisali "Marantz". Onako, zlatnim krasopisom ispisan. Ma nešto prekrasno. Tko god dođe u kuću svi gledaju u slova. Nakon godinu dana sam ga mislio spojiti na pojačalo i poslušat (čuo sam da neki i to rade) ali šteta mi bilo prljati onaj zlatni natpis pa nisam. Imam i NAD-ov player ali ga prodajem. Ima samo tri slova u imenu pa čovjeku brzo dosadi.
Živio care!

Citiraj:
Autor technix Pregled postova
uf.. kolega, nema ga a koliko sam skužio - nije ga ni bilo za te novce.
to je klasični trgovački trik: stavili su 3-4 uređaja u prodaju, onda nestalo a reklama i dalje stoji..
Inače, imao sam taj reciever i definitivno je najbolja kupnja i po regularnoj cijeni (2000 kn).
Eto bagre, a nisu maknili sa stranice. Fino su te zeznuli, objave akciju dok si ti svog prodavao. To se zove peh.
A i ti sve izgleda izgustiraš za mjesec, dva. Gitare, zvučnike, recievere...sve ide na bubanj.
Nego...kad ćeš dajmonde prodavat? Preveliko ti je to da u Ameriku nosiš.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 14.12.2006. u 16:39.
newalss je offline   Reply With Quote