Citiraj:
Originally posted by Jozha
Ak ovak nastavite morali bumo kupit još jen hard za "Žderonje" a ja bum moral ko povjesničar izdat memoare u 12 tomova,i to samo sabrana djela!
|
želio bih pozdraviti vašu brižnost dragi kolega......pošto sam poznati i priznati dobrotvor i donator svekilikog sw i hw rado bum sponzoriral i ovaj slučaj....da pomognemo pcekspert zajednici.....

horza...daj dečkima moju pilu.........
SAM NAM NE DIRAJTE ŽDERONJE!!!!!!!
......ufffff sad mi je lakše........kajeeeeee JELC?? da im ipak pustimo maloooo?neznam baš...gle joja...naj se srdit na stare bedake.......nekak osječam da si bliže našoj koži...nisi mi sličan hojzi......ma vooolim ja i njega ...na poooseban način...al kad mi je piknul vu žderonje...eeeee nebu mu to dobro završilo!!

najlakše bi ga bilo stišat da ga....OŽENIMO!!!!!!!!
:burn: :burn: JOOOJ kak bi nas brze razmel...se naše bedastoće i kerefetluke.spelancije.....
uhhhh....uz svu dobru volju nemrem prežalit kaj nisam horzu ostavil na afingeru...još bi se bimbal i nebi pisal onakve bedastoće!!!još mu puknemo kukavicu na glavu..(rogove već ima!!!)i evo prave ku-ku vurice! tu i tam ga navinemo...da ne zahrđa i no problemo!!!bolje to nek da mu se narodna vlast prišulja z "vaspitnom palicom" i lupi dernek po (jadnim)leđima!!
amd...pričekaj još male.....spij si tu pivicu do kraja...morti se hojza i primiri...

he-he-he SAM SE ŠAAALIM!!!!