Tema: Star Trek
View Single Post
Staro 01.10.2003., 21:53   #19
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by gospar
Freespace je odlicna igra i ako bih je morao ocijeniti dao bih joj veliku ocjenu ali njen nastavak dvica... e to je savrsenstvo. neka mi se javi kome god se umire pa cemo preko ip
Dobrovoljac se javlja!

Nazalos moci cemo samo u dvoje preko neta jel sa 56k bas i nejde sa vise, cak je i dvoje puno!

Ja ti javim kad bi mogao biti okrsaj kod kote 25 samo moram ponovo nabrusiti kandje (negdje dva puta ga proci na Hard) jer ga nisam igrao duze od godine dana iako sam ga htio negdje jos prije mj. ponovo zaigrati ali kako faks zna ljude zajebat morao sam odustati.

Kaj se tice Homeworlda bas sam presao tutorijal iako bas nije impresivne grafe igra mi se cak dopala sa mnostvom opcija pa je isto tako svima preporucam.

a kaj se tice bridge commanda bas sam sada na polovici igre i skuzio da je igra dobra ali ima neki nebulaza tipa ja sa podrskom 2 broda svi naravno u k***u nakon okrsaja uletavaju 5 HAVY broda s koja koja imaju neka phased torpeda koja prolaze preko stitova. pa si mozes zamisliti borbu sa 5 dvostruko jacih brodava a ti skoro vec u polovnom Sovergineu (neznam kak se tocno pise) kak se bore protiv njih. Naravno mislim da je nepotrebno govoriti kako fight svaki put zavrsi i jos secer na kraju nemres otici do baze da si popravis brod jel bi kakti ugrozio misiju.!

Nabijem ja njima tu misiju i sve, kad ak ne odem nece je ionako tko imati izvrsiti jer cu biti u usitnjen na jako malo djelove precizno izrezan njihovim izuzetno ubojitim phaserima i destruktivnim torpedima.

da i jos nesto (sorry ekipa bas sam ogorcen ovom igraom, samo na ovom mjestu, jer je sve prije bilo ok pa zato ovako dugi post)
da bude jos bolje pojavi se predkraj kapelan pikard koji zna jako dobro pogoditi trenutak pa je uletio onak pikardovski bas kad smo mi pri kraju, tj tocnije dolazi bas kad pocinje vatromet iliti kad mi letimo u komadice!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote