Dečki ajmo ovako zumirati cijelu stvar...
Kao što sam i u prijašnjim postovima rekao u doticaju sam s tim napajanjem(450ABP v.2.0) i smatram da je napajanje jako dobro(na stranu prepucavanja).
ali također smatram da teško da netko može pogriješiti ukoliko kupi bilo koji brand napajanja za 500+ kn, jer svako napajanje će mu odraditi posao kako treba bez nekih trzavica. Jedino ako kupi MS za 500kn,onda mu neće odraditi posao

: baad :
Ali ono što hoću reći je da je naša rasprava više tipa koji auto je najbrži na svijetu itd...možemo se mi oko toga prepucavati, ali činjenica je da se 99% nas neće u tom autu voziti najbržom brzinom. Kužite?:confused:
Isto tako reći da je jedan Silverstone od 750W shit, da je Tagan shit, da je Raptoxx shit je glupa tvrdnja. Jer sigurno tkogod ga kupi odradit će mu sve što treba bez greške(ostalo su nianse). Malo sam si jučer razmišljao i kada netko kupi napajanje ok je zadovoljan ili nije s onim što vidi i što čuje. Tako da 95% ljudi zadovoljstvo napajanjem opisuje riječima: Stvarno je tiho! Ima stabilne napone(mjereći preko MB-a)! i Lijepo izgleda!
It tog razloga smatram da je miato-va recenzija pogođena jer je opsiao baš ono što je većini korisnika najvažnije, i još kada ja iz svog iskustva kažem da je stvarno tiho i da stvarno super izgleda to je to, također je i stabilno mjereći preko MB-a

: goood :
Eto toliko od mene za danas
A ako će miato preko vikenda stvarno opteretiti napajanje i napisati rezultate još bolje, onda ćemo moći ciljati dlaku na jajetu tog Raptoxx-a: sniper :