Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 01.10.2003., 14:20   #334
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
nisam ni sumnjal gospon SUDEC!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by RAK
Pažljivim pregledom foruma i zakona utvrđeno je da posjedovanj, nošenje, poklanjanje i trgovina PRAZNIM CD-ovima nije protuzakonita.

Težak je život djelatnika za javno čudoređe.
:clap: :clap: jeee,gosn SUDEC je tak je...nis ga ja spikal ..se je poskliznul na bananu 7-8 put i opal mi je na kusturu!!!!

he,nisam ni sumnjal u glas razuma!kakvo vrazje prodavanje i to jos nelegalnog sw!!ccccc,svasta......gosna sudija,ma reko sam mu ja da ne mozu da me tuzi za prazni cd....neda zena da se ladna pifa stavi na hrastovi stol ni pod razno!!!...kad dodju gosti ...svi dobe platnene papuce pa usput dok razgledavaju kucu rade humano djelo(glancaju podove!1), i ne zagadjuju prirodni okolis....

cccc,ta deca nish ne razmeju...... ,sam nekaj kukaju i cinkaju po nama jadnim(zderonjama!!sic!)starcima koji smo nasli kutak za utociste od opakih zmajeva!!(squaw,woman,ona moja,koka,okeco,srceko,tuka,krava,koza,vjestica,coprnica.....tocnije zakonita..zena!! )...i tak ,vidim ja da bumo opet morali potezat"vaspitne palice" i "neku" decu nafcit reda...(a bil sam tam....al mi ga bilo zal ...siroce..sav je crven i smrkljav...valjda ga je njegova cuca zgrabila malo duze...mam mu je imunitet pal na 10%......a te nove "masine" se slabo "clockaju" za razliku od nas "starih zderonja" koji i sami sebe znamo iznenadit...

dakle....zivi i pusti druge da zive ( i zderu!! )..peace,love.....zderonja!!

ps.....ocekujem brzu cenzuru...:burn:
DR RAK, nedaj nas ak boga znas!!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote