View Single Post
Staro 13.12.2006., 14:03   #59
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Jedno pitanje samo? Jesi ti to mozda ljubomoran zbog moje kupnje pa sad tu seres sub-u zato jer ga ti nemas?
Ljubomora, da upravo to ...kako me lako pročitat.... : roller :

a sad ozbiljno...nisam ti htio nabit ništa s visoka jer znam kako je to pošto sam nedavno iskusio isto bez razloga...moja jedina krivnja ovde je što sam upao u sredinu u koju neke priče ne pripadaju pa sam sam se zato i htio zadržat na nekim jednostavnim stvarima po čemu sam dobio filing da se prosuđuje kvaliteta...pa otud i priča o tome da daš slikice i filmič kako sub rastura. Iskreno,nisam uopće to namjenio kao pogled s višeg...

Kupio si sub za 1500kn. Super za te novce no gledano onako objektivno vidim da ti nedostaje ona doza kritike prema stvarima a to imaju ljudi sa malo više stvari iza sebe...Ja sam ti naprimjer prvi koji če ti istaknit sve minuse svoje samogradnje iako misliš da imam taj stav da je moje najbolje and so on...

neznam zašto te toliko pogađa moje skrečanje pažnje te mišljenja o nekim stvarima da me moraš tako direktno skenjat s tim o iskompleksiranosti i IQ...daj ohladi malo jer ne vjerujem da ja mogu na takve stvari ubuduče bit ovoliko hladan a onda če ti bit jasnije kako izgleda moje pljuvanje i pogled s visoka. Nažalost to obićno kao i uvjek na forumima vodi samo u veće prepucavanje dok neko ne odleti prisilnim putem...