View Single Post
Staro 13.12.2006., 13:57   #10
Girrari
drug Mile
Moj komp

Girrari's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Slažem se, izgleda solidno. Ja nisam 100% zadovoljan, ali kako bih bio 100% trebao sam raskopati napajanje i poskidati sve konektore, a s tim mi se nije dalo igrati zbog garancije.
Također, s kitom se dobije jedna crna guma koja bi se uz zagrijavanje fenom trebala stisnut oko kabla kako se ne bi vidjele ove trakice za stiskanje. Nažalost, navedena guma ima jako mali postotak stiskanja i bilo me strah dalje zagrijavati s fenom zbog žica koje su već bile jako vruće, tak da niš od toga. Eventualno bi mogao krajeve još malo dotjerati s crnom izolirkom, ali zasad mi to nije u planu.
Da su zadovoljeni ovi uvjeti, bio bi 100% zadovoljan.

Malo je bilo teže navuči je preko SATA i molexa, ali ništa dramatično kad skužiš koncepciju (preko SATA navlačiš uzdužno, a ne po širini). Malo prsti poslije bole, ali nije niš tragično. Trebalo mi je oko sat i pol do dva za sve. Sleev se može dosta raširit i to spašava stvar.

Dajem ocjenu 3+ od 5.

Plusevi su: dobro širenje sleevova koji se mogu navuči i preko većih konektora, povoljna cijena, dovoljno trakica za stezanje (ostalo mi viška) i dobra kvaliteta (nigdje mi se nije rasparao sleev ma koliko ga mučio preko konektora).

Minusi su: gumena traka za završno sleevanje koja se ne stišće dovoljno, nedostatak uputstva, alatka za skidanje molexa ne dolazi u paketu (meni nije trebala, ali onima koji skidaju konaktore bi dobro došla), premala dužina sleeva, pa je za ukupno sleevanje potrebno minimalno 2 kita (meni su trebala našto manje od 3).