View Single Post
Staro 13.12.2006., 13:39   #37
Freaky Gamer
Guest

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Freaky koji dio ti odavde ne razumiješ? : stoopid
http://www.silentpcreview.com/article265-page3.html

ovo su stvarne real life potrošnje i to je upravo ono koliko jedna konfa vuče pri opterećenju a sad ti svoju teoretsku računicu možeš postat ali ona kako vidiš nema veze sa stvarnom situacijom

Eto to su činjenice samo je oćito problem što nisu po tvojoj volji pa ih evo zanemaruješ.

daj mi molim te ali stvarno te molim pokaži USB + tipkovnica koji čupa 11A (ako ne znaš max granica za +5v an USB-u je 2,5A)

Na tom linku što si mi dao silentpcreview lijepo ti čovjek kaže sljedeće

Citiraj:
It is important to keep in mind that the measurements presented here are continuous loads. Our test equipment does not have the resolution to measure peaks, which may last for 10 ms or less and may be much higher than the continuous load. Most power supplies are rated for a continuous load with allowances for higher peaks, but the internal protection circuits may still be tripped by an exceptionally high peak.
Dok sam ja naravno uzimao maksimalne vrijednosti, to je kao ona logika ako kupujem brzi auto ne zanima me koliko se auti u prosjeku voze po cestama i onda ću dobiti 60km/h, već me zanima činjenica da moj auto ide 250km/h. Tako je i ovdje kao što su i napisali.

Što se tiče toga da miš, tip i usb vuku 11a?!!! ja to nisam ni napisao, a ovu rečenicu si izvukao iz konteksta jer kao što vidiš to je zbroj svega na +5v iz sljedećih podataka
Citiraj:
AMD 3000XP 12V -7,9A
Matična ploča(napaja se isključivo u kombinaciji +3,3 i +5V) -na prvom 3a na +5V(2a) tek uzme 0,3A na 12V
Ventilatori(2 komada 1 CPU i 1 Case)-zajedno uzmu 0,5A na 12V
Memorija- isključivo se napaja na +5V -2A
Grafička kartica isključivo se napaja na +3,3 i +5V - +3,3(6A) +5V(2A)
Pci kartice svaka vuče barem 0,5A(+3,3V) i 0,5A(+5V)
HDD na +5v uzme 1A na 12V uzme 2A
Optika - +5v(0,8A) + 12V(0,75A)

Sve što se spaja na USB vuče struju sa +5V(min0,5A)
IEEE vuče struju sa +5V i to min 1,6A
Tipkovnic, miš, sva periferija vuče sa +5V(0,25a)
i zbroj stvarno daje 11A. Iz ovoga se vidi da imaš predrasude prema ili mojim postovima ili prema Raptoxx-u jer nisi ni pročitao cijeli post, a već krećeš s paljbom

Drugo što se Seasonica tiče, sve podatke sam prepisao iz VIDI-ja, a tamo stvarno piše 384W na 12V, ako su kirvo napisali to ide njima na dušu, a ne meni.
Freaky Gamer je offline