Citiraj:
Autor micek_kc
ma daj ako vise imas kakavih sumnji da je ovaj sub odlican dođi k meni rado cu te zatvoriti u sobu uz LOTR 2 i 3 origi pa dok bude gotovo bit ce ti zlo :P
a fakat si nevjerni Toma
stvarno mi je dosta zlobnih komentara tipa "pa samo 40hz","samo 27cm" "joj pa kompresijska kutija"....
Sad otvoreno pozivam sve koji sumnjaju neka dođu k meni i kad cuju budu i vjerovali...
|
Nevjerni Toma?
daj stani na trenutak pa se uozbilji malo / pogledaj u Sonus Artovom cjeniku koliko je taj mali B&W sub koji me ostavio nekako hladnim pa promisli koliko bi me oduševio taj tvoj Fokal.......
Mogu ti slobodno napisat neki zlobni pljucajučki komentar na ono što si kupio ali ti pokušavam nekako objektivno istaknut neke stvari jer mislim da imaš 'problem' zbog neiskustva/subjektivnosti...
hebat ga, nemožeš poljubit curu pa kazat kako se ona ljubi najbolje u kvartu a istodobno da ti je to bila prva i jedina ženska koju si poljubio
a na drugu stranu ne želim ti upropastit to doba zadovoljstva pomažući da skužiš nešto za što ti nije vrijeme...
zato sorry na nepotrebnim glupostima u topicu i daj gdje su više te slike i filmići kako sub ruši cvječe s prozora koliko je jak ?