Citiraj:
Autor jonyb
sve zavisi od modela do modela, imao sam priliku usporediti HP NX63 serije, Acer 5102WLMi i Siemens Amilo PRO V3505. Sve redom laptopi u rangu 6000 - 7000 kuna.
i najsolidniji mi se čini Acer, HP ima reletivno ok konstrukciju ali vanjaski poklopac lcda je kriminal. Siemes je uvjerljivo najgori kak se got pogleda. Izrada je užaš a lcd paneli koje koriste imaju valjda pret potopni response od 40ms.
istina prijašnji acerovi modeli nisu bili naročiti, ali današnji neke srednje klase su čisto ok. a paneli koji se ugrađuju u njih su u rangu 12-16ms što nema ni jedan jeftiniji HP Siemens ili bilo koji treči. s time da hp dosta škrtari na wide panelima (WSXGA).
|
hvala svima na savjetima...necete vjerovat al uzeo sam toshibu..ovu kaj sam dao link satellite 491 il tak nesto.....mada je bilo i acer 5611aw sa t2050 procesorom, grafickom 7300 128 mb (pisalo da je sherano 512mb?!) i pazi sad 2GB memorije....120 hdd....pa sam se dvoumio kaj da uzmem....al kako ovaj acer ima sjajni ekran i vizualno slabiju izradu, odluchio sam se za toshibu...
samo me muche njemacki pendzeri, ne znam gdje je sta ni kako se kazhe...nikako da uspostavim vezu (ISDN) u hotelu...al eto..probachu to rijeshit nekako...