Ne znam zašto si izabrao tu matičnu ploču, G965 chipset ima integriranu grafičku karticu, uzmi P965. Genius proizvode zaboravi, to je trash kao i Trust i slične firme (nekad davno nisu bili, ali sada ih treba zaoiblaziti). Uzmi Logitech miš. Uzmi 320GB Barracudu 7200.10 seriju i Seasonic 380W, kao što je i Bobe rekao. Drugo je ok.
Napajanje košta oko 500kn, imaš ga u Linksu (
www.links.hr), i dosta je bolje od tog Fortrona (nek' te ne brine tih 20W manje, taj Seasonic je snažniji od mnogih nazivno većih napajanja). Napajanje je efikasno, stabilno i tiho, trenutno Seasonic proizovodi top napajanja.
Ne znam, ja bih na tvojem mjestu uzeo bolji monitor umjesto 8800GTS. Platit ćeš karticu više od monitora, a monitor je dugotrajnija investicija (a i kartici će ubrzo cijena biti prepolovljena). Znam da hrpa ljudi tu na forumu hvali taj 931BF monitor, ali on nije ništa više od prosječnog TN monitora. IMHO monitor bi trebao biti zadnje mjesto gdje se štedi pri kupovini, apsolutno bih mu dao prednost pred svim ostalim komponentama u računalu (ako treba, uzeo bih i sporiji procesor i manji hard i manje memorije, sve da dobijem što bolji monitor). Ja bih na tvojem mjestu uzeo neku jeftiniju grafičku i kupio neki pošteniji monitor. Neka grafička od 1500-2000kn će sasvim dobro pogoniti većinu igara na nativnoj rezoluciji 19" monitora, a 8800 možeš uzeti kad pojeftini i kad će ti više trebati.