Citiraj:
Autor hmmm
@razer
zasto mislis da mu 500w blue storm nece biti dosta?
|
Prvo ja nisam rekao da neće biti dosta već sam rekao da uzme Seasonica ako daje 700kn za napajanje..uostalom pogledaj ovu temu pa ce ti biti jasnije...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48485 ...pročitaj bolje i vidjet ćeš razlike između 500w bluestorma i seasonica 500w...mislim da tu uopce nema diskusije...
Citiraj:
Autor gorluk
Mislim da bi uvijek trebalo imati barem dva diska u kompu, ako zbog ničeg drugog onda zbog backupa najvažnijih podataka (+CD / DVD backup naravno,ali ovako su podaci lako dostupni). Uostalom, to se preporučio u odnosu na (pre)skupi hladnjak. Što se tiče Freezera, ja sam ga u petak kupio u Linksu, nije da je baš nedostupan. IMHO sve da ga i nema, bolje mu je onda pogoniti komp sa stock coolerom, pa zamjena kad Freezer dođe, umjesto keširanja 350kn za cooler.
Što se tiče E6300,slažem se.
|
Znači sad bih ja trebao znati da zapravo ima Freezer uLinksu iako na stranici lijepo piše da nema...svašta....pretpostavljam da si i ti čuo box cooler na djelu...pa zato znam što pričam...sad mi reći molim te što će mu više od 320gb? Ako mu već treba toliko prostora pretpostavljam da bi naglasio da treba puno prostora na hardu...