View Single Post
Staro 11.12.2006., 20:30   #1
AnG
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Windows-i odjednom zamrznu

Ovako prije mi se to nije desavalopocelo tek otkada sam dobio kabelski internet(GLOBALCABLE) mozda tjedan dana nakon sta sam ga koristia pocea mi je komp, zamrzavat radim u nekom programu zamrzne,idem klikniti na neki fajl zamrzne to mi se sada jako cesto dogada i pocinje mi dizati zivce,
pokusam sa CTRL+ALT+DELETE a probam nesto iskljuciti nece!!!

Neznam sta je ali sumljam da sam nesto pokupia s neta jer dosta stvari skidam s neta,ima sam prije kaspeskog ali mi je istekao zadnji put prijavljivao je neke trojance,ali ih nije moga izgrisati jer je isteka,pa sam instalirao NOD32 a on nista ne nalazi kao da je komp. cist.(update sam ga )

Koristim jos Spybot S&D,Spyware Doctor oni nesto nadu i uklone,od antivirusnih programa koristim zasada NOD32,da napomenem imam XP!

nevjerujem da je nesto do komp jer koristim NortonUtilities tako da ga preko njega defregmentiram,popravljam greske,na kompjuteru imam 4 particije diskovi nisu puni na svakom ima min. oko 2GB prostora,nista nisam clocka,komp ima lijepe temperature nista nije visoko sve je nisko.

Ja sumljam u te trojance i mozda jos koje viruse,ima li tko kakav prijedlog kako da to rijesim i da saznam u cemu je problem

Zadnje izmijenjeno od: AnG. 11.12.2006. u 20:39. Razlog: duplo
AnG je offline   Reply With Quote