stavio sam 8800 jer covjek trazi konfu sad pa mi se nije dalo opet filozofirati kao i u svakoj temi da je bolje cekati itd...
opcija sa 7900gs pa kasnije 8600 mi ne ide u glavu. znam da ce past cijena 8800 ali ova kombinacija ce ga izaci i skuplje jer ce sad dati 1500-1600 za7900gs i sta da je onda proda za mjesec-dva kad izade 8600 serija pa cijeloj 7xxx seriji padne cijena drasticno???? dobit ce, ako uspje prodat, mozda pola cijene koju je platio i onda ce opet davat cca 2000kn za 8600. dakle opet ce sveukupno dat para kao i sada za 8800GTS samo ce imat 8600 koja je slabija plus sto ce se morat hebat sa prodajom GSice.
napajanje sam stavio jer je to jedino koje mi je odgovaralo iz linksa buduci da nema nista 450watno pa sam mogao birat za ovu cijenu 400w enermax ili 500w fortron koji uopce nije los. isto tako ne vidim razloga da daje dodatnih 200kn za seasonica kad mu je i ovo previse.
neznam sto fali disku, przu sam gledao ovu ili LG i sasvim je svejedno buduci da sam citao prituzbe na obje. (nema hs20 u linksu)
maticnu mjenjajte ako ima bolje, tu se slazem

a e6400 i pola terabajta mi nema smisla pogotovo jer je rekao da ce OCat