Nadovezao bi se na temu, posto sam danas imao prilike vidjeti Samsung 225BW uzivo zahvaljujuci gostoljubivosti kolege Vey s foruma da bacim oko prije kupnje relativno "skupog" monitora.
LCD me odmah odusevio prikazom boja koje moje oko nije moglo razlikovati od Philipsovog PVA panela.
Druga stvar je bila vidjeti probijanje pozadinskog osvjeteljenja na crnoj podlozi. Mogu vam rec da sam se ugodno iznenadio jer to pozadinsko osvjeteljenje se gotovo i ne vidi. Tocnije da nisam znao gdje ga traziti, vjerojatno ga ne bi ni uocio. Nparavio sam sliku s mojim Panasonic Lumix FX8 (shutter 1sec i ISO 400) pa sami procijenite:
Sve u svemu, ostavio mi je jako dobar dojam a filmove je takva milina gledat na toj grdosiji da se to treba dozivit jer su rijeci suvisne.
E sad, molim vas za savjet:
Posto je najavljen izlazak Samsunga 226BW u sjecnju, ali za sada nista sluzbeno, isplati li mi se cekat novi model? Mislim nisam previse zahtjevan sta se specifikacija tice, ali strah me je posto se 225BW moze nabaviti u Borga za 3480kn + bezicna tipkovnica (200kn) na poklon, da kada izadje novi model cijena bude veca... Nisam sam pametan...
E da, moze li se 225BW naruciti cijeli u crnoj boji ili samo sivo/crnoj?