Citiraj:
Autor syss
eq = skretnica misliš?
|
Hm ako ti sama kratica nije jasna ,da si obratio pozornost na kontekst u kojem je upotrebljavam vjerujem da bi ti bilo jasno na što sam mislio - na ekvilizaciju odaziva bum-bum kutije

a ne skretnicu/filter....
Citiraj:
Autor syss
možeš krenuti sa 2 pristupa - kupit driver i napraviti kutiju, pa onda sa elektronikom ispravljati svoju prebrzu kupovinu, ili jednostavnije kupiti driver i prema njegovim parametrima proračunati kutiju, a sa aktinom ili pasivnom skretnicom finetunirati.
|
možda ti je promaklo u topicu kad sam spomenuo da sam ja svoj sub sklepao po sistemu uradi sam...:confused:
Citiraj:
Autor syss
bilo kako bilo sve je stvar ukusa i potreba... meni osobno doma malo fali donjeg basa zbog smještaja zvučnika i debiliteta sobe, tako da bi mi jedan pasivni kompresijski sub sjeo ko pljuska seljačini 
|
donji bas i kompresija u istoj rečenici ? :confused: i još pasiva?
Nisam toliko isključiv i kao što rekoh gore, jedino mi je žao što nisam imao prilike čuti sub sa LTC-om
a u pasivnom subu ukoliko nije tvornički spojen sistem s zvučnikom ne vidim aposolutno nikakav smisao ako želiš sve skupa 'svira' dok na drugu stranu imaš veće šanse uklopit nešto aktivno ...ne samo s sistemom već i sobom.
p.s. Micek daj više te slike i filmiće i vrati nas pravi put jer mislim da je ovo dosad već otišlo malo naširoko za ovaj topic / sredinu ...