Citiraj:
Originally posted by dr.z
...Jednom je sam negdje pročitao da neko tvrdi kako je jedini pošteni softver od mikrosofta "uninstall" no ja se s tim nebi složio jer i uninstal ima bugove(pa čak i njihov debugger ima bugove).
Ma totalno su u kurcu, osobno mi je krivo što se ne trude oko ispravljanja grešaka, recionalnije programiraju, a zgrću tolike pare kao da je njima problem platit još koju tisuću programera.
|
E ne mogu vise izdrzati a da ne prokomentiram izjave ovoga tipa:
Sta ste se svi zavadili sa microsoftom:confused:
Po meni od je odlicna firma koja pravi dobre proizvode (istina,ima bugova). Ajde mi recite koji je bolji kucni OS od Wina (bilo koja verzija, nek izabere svatko nesto sto mu pase). Pa windowsi se vrte na 90% kompjutera u svijetu. Ako netko spomene linux, njemu svaka cast, ali da je stvano bolji o wina, zar on ne bi zakospodario tzristem za max 2 godine?
Dobro sada samo pricam o OS, ali pogledajte i Office, koliko je dobar i koristan (istina, skup je, ali to mi nije problem... svi znate zasto

).
Svjestan sam da ce te sad drvlje i kamenje na mene, ali razmislite prije koji OS vrtite kod sebe... evo da vam kazem Windows. Da je toliko los sigurno bi ga odmah izbrisali i stavili nesto drugo... bolje.