Citiraj:
Autor igorba
Može malo više informacija? Koja točno greška? Koji mediji (očitaj media code ID s Nero CD-DVD Speedom)? Kako misliš DVD-R ili DVD-RW opciju? S kojim programom snimaš? Jel još uredno čita sve? NForce4 drivere svakako trebaš instalirati ako već nisi, ne samo radi snimača, a s obzirom da je SATA a ne PATA snimač, nema default MS IDE drivera. Treba malo više detalja da bi se pokušalo pomoći...
|
Znan da treba više informacija. Reka san ih dat posli pa nisan jer san popizdija. Vratit ću je i uzet drugu. Izgleda da je neka veća za***ancija. cili sistem mi je izneredila iako to ne mogu objasnit. Al eto kad san je sinoć isčupa sve ok, a dotad je bilo 20 restartova.
Neznan koja grfeška, nije ni bitno više. ne radi uopće Nero speed, kao ni nero infotool. Jednostvano se zblokira. Probano u svin SATA utorima, a i 2 kabela prominija.
Pod onin mislin na da san proba i DVD-R i DVD-RW i DVD+R i to od Traxdate, Verbatina, Kvarka, Sony-a.
Ma NF4 iman, nije mi palo napamet da M$ nema SATA drivere, skroz san smetnija s uma...
Uglavnon zaminit ću je il ovu isti il za svaki slučaj IDE model ( mislim da je 165H )