View Single Post
Staro 10.12.2006., 13:17   #62
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Lesa Pregled postova
znači poanta je da ljudi moraju klikati linkove da bi vi dobili neke pare od googla?
ha od toga je najveća lova... dok recimo onaj banner za instalaciju firefoxa nam donosi pare ako netko instalira firefox prek tog referrala. onaj adsense i adwords desno dolje na stranici nam donosi lovu ak se netko prek toga referira i uđe u adwords i adsense programe i zaradi/potroši neku lovu... ima svega i svačega, al lova dolazi i od prikazivanja. jedino kaj bi moglo biti problem je kaj od maničnog kliktanja nikakve koristi jer google to uredno prepoznaje... klik tu i tamo i sve 5. generalno... vidli bumo kolka je korist od toga kad se malo stabilizira (mjesec-dva) pa odlučili kak ćemo to kombinirat sa dosadašnjim načinom oglašavanja... pošto domaće firme još ni danas nisu skužile da imaju veću publiku i korist od online oglašavanja, nego od fakin duplerice u nekom časopisu (duplerica je desetke tisuća kuna, dok je online daleko jeftinije...)... zakaj "marketinški stručnjaci" u domaćim firmama ne prate trendove? onak... godinama se već kroz suradnju pokazuje da mi, kojima to nije osnovna djelatnost, znamo više o tome nego oni.... onak... kad neka domaća firma (izuzev tri za koje znam) uzme banner, ponašaju se ko da su zakupili reklamu na panou... onak... mi njih moramo tlačit da promjene banner, ciljaju tržište, ciljaju proizvod a ne brand, prate CTR, itd... onak... zakaj se ne školuju ???

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote