Citiraj:
Originally posted by HE IS THE BEST
MISLIO SAM NA GEFORCE OD 2 DO 4,A POSEBNO FX OD pet tisuća i nešto pa nadalje!I samo da ti kažem da moja geforce 4 radi bolje od od sve jedne MX-ICE,nije da hvalim svoju grafičku ali ja sam s njom išao i preko 6ooo 3DMarka(sa athlonom 1600+?),a to rijetko koja MX-ica može,a i sve igrice mi lete,npr. UT igram na 1024-768 bez ikakvih problema(to je puno za geforce 4 mx),te sve ostale igrice igram na takvoj ako ne i višoj rezoluciji!
Usput moj prijatelj koji ima geforce 4mx\440 64MB ima 3250 3DMarka,eto toliko o tome koliko je moja loša grafička.
|
vuce i moja preko 6000 pa ju nedizem u nebesa, znam da je smece ali platio sam ju 50 kn pa me zaboli

a frend koji ima 3250 markova vjerovatno ima matsonic plocu
Citiraj:
došao sam u par trgovina koje prodaju komponente za kompjuter te tražio koju mi grafičku preporučuju(ipak oni znaju ,sve su isprobali)
|
odakle ti ideja da su ih tipovi u trgpovinama sve isprobali????
nisi ti bas normalan
a i slika na radeonu nije bas puno, puno bolja.bolja?da, ali ne puno, puno bolja
barem kad pricamo o onome sto ljudi mogu vidjeti golim okom
a i sta se cudis sto se stipe slaze stobom???svi mi znamo odavno da je on fanATik.....inace nemas pravo na misljenje oko kojeg bi se netko mogao slagati dok neisprobas sve grafulje koje spominjes, ovakvo je sve rekla kazala