Citiraj:
Autor Wolverine
...a čuj neki ne kuže zakaj ''Seksualni život jednog FER-ovca'' spada u najtanje knjige svijeta 
....iako bi se iz ovakvih postova dalo natuknut....
no da ne bude ovo skroz OT
ti drago mora da si slijep ako ne vidiš razliku između SS-ova 7950GX2, X1950XTX i 8800GTX
ako ništa bar se u osvjetljenju vidi razlika (koje je na strani 7950 i X1950 jer je realnije)
IMHO nemam ništa protiv G80 (da imam para možda bi i kupio 8800GTS) i iskreno se nadam da će se stvar s osvjetljenjem poboljštat ili da se SS-ovi iz COD2 budu manje razlikovali (ako će Beren ić radit ponovo SS-ove)
|
Ma joj kolega, neznam zakaj se navlacite oko kvalitete slike, pa tek su to prvi službeni driveri, i još prilicno dobro rade, za razliku, u vrijeme kad se pojavila 6800 Ultra, driveri su bili takvi da je kod far cry igre kompletan teren bio išaran nekim zelenim i crvenim linijama, ma hocu rec, nije prvi puta da se tak nesto desava, sjecam se radeona 9700 i il2 sturmovika, isto greške u prikazu na sve strane, a vi tugujete što je slika na jednoj stani malo svjetlija ili tamnija, ma netreba se opterecivat time, ja dosad nisam primijetio ništa neobicno kod svoje kartice, ma joj, zbilja, ako se ja ne opterecujem, zašto biste i vi, pa izaci ce i R600, pa cete moc birat, a zbilja neznam pravog razloga zašto toliko strke oko jedne kartice.