Citiraj:
Autor tor
Je, svi su tu osim tebe  Baš si mogao dojahati na koju pivu. Da ne dave samo mene oko foruma, zaš se vuče itd: stoopid
|
da, al ovak si mogo reć "ma onaj stalno neki k... kopa", a ja fino ostanem u sjeni i sve pet
Citiraj:
Autor Jelc
Ma da
Kakti nisi stigao ni na Žuju...od 16.00 pa do 22.00...
|
velim ti da sam i poslje 16 šljako...
Citiraj:
Autor Jelc
Druženje je bilo ok.
Upoznali smo škvadru iz Umaga i još par domaćih forumaša.
Iziritiran brojnim peticijama "kupimo Fleksu grudnjak" MORAO sam ga zašlatat za sisu
Moram priznati da su predlagatelji peticije bili u pravu.
|
a sad ti odjednom trebaju opravdanja... ajde, ajde znaš da si to želio
Citiraj:
Autor Jelc
Dakle nećemo kako su neki predlagali slati donacije na http://www.pozega.hr/ nego budemo poštivali želju dotičnog i nabavit ćemo mu pravi pravcati PCE grudnjak.: goood :
Sa žicom, u crnoj boji i sa logom sitea.
Više vuče na B ali budemo tehnikalije rješavali u hodu...

|
B? hot lovin tunajt bejb!
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|