View Single Post
Staro 09.12.2006., 00:16   #24
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Treći post zaredom... krasno.
Nego dođe mi da zabijem nogu u ovaj ***eni comp. Eo sad sam skoro 6sati pokušavao ovo srediti i više nemam snage se za***avati sa time.

Pokušao:
1. Sa nLite namontirati PNP drivere za SATA_IDE - ne radi
2. Sa nLite namontirati TXTMODE drivere za SATARAID i PNP drivere za SATA_IDE - ne radi
3. Pokušao napraviti image starog C diska sa svim driverima već instaliranim i onda ga prenijeti na novi disk nadajući se da će to riješiti sve probleme sa driverima - ne radi
4. Još sam neke gluposti pokušavao, palio RAID u biosu (onda mi uopće win instalacija nije mogla vidjeti disk) itd... - ništa ne radi

- jedino što još nisam probao je koristiti Sillicon SATARaid drivere, al oni su za ove crvene sata kontrolere tako da neznam dal bi to imalo ikakve veze

Eo Brada13 ja bih te zamolio za točni postupak, i točno koje si ti drivere stavio, bilo bi super i ako bi mi ih mogao poslati (adresu sam ti na pm poslao). Također koje si sata priključke koristio, crvene ili crne i na kojem priključku ti je disk (broj od 1 do 4 --- dolje desno ti je 1, dolje lijevo 2, gore desno 3, gore lijevo 4).

Ja koristim crni sata i to broj 1. Pokušavao sam nešto i na broj 2 prije i 4, al sve to neki dan, nisam pokušavao sa ovom nLite instalacijom, al nevidim da bi to trebalo igrat neku ulogu u svemu ovome.

Od ostalog koristim:
WinXP Pro SP2
nVidia chipset drivere 6.66 sa asusove stranice zadnje, iako ima 6.86 na nVidia stranici, al nisu posebno za moju ploču pa njih nisam dirao.

E da, i iz nekog nepoznatog razloga mi tipkovnica (usb) nije radila sa nLite winxp distribucijom...
Mikeyy je offline   Reply With Quote