Tema: Lian Li?
View Single Post
Staro 08.12.2006., 18:40   #26
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Samo da komentiram malo...

Sto mislite koje je ovo kuciste (Proizvodjac), i koliko je kostalo prije 2-3 godine, kad je kupljeno? Jako podsjeca na Lian-Li, ali nije. Na bilo kojem LAN partyu sam, pak, prodavao pricu da je to Lian-Li i ljudi su vjerovali... Cak su isli i na net gledati, i kazu da su ga nasli LOL... Ja nisam nasao nisa slicno na Lian-Li stranicama, ali sto je jos cudnije, nema ga ni na stranicama proizvodjaca...

Cijelo je od aluminija (osim sarafa, i nekih plasticnih dijelova). Na kuciste sam ugradio prozor, i stavio thumbscrews i nista vise nije radjeno... Ima mijesta za 4x80mm ventilatora, 6 mijesta za hardove, 2 vanjska 3.5", te 4x5.25" vanjska mijesta. ima cak i mali dio iza hardova gdje se kablovi mogu jako dobro sloziti, ali to mene ne brine ni najmanje... Uglavnom

Komentirajte malo, mislim da cete se iznenaditi kad vam kazem tko je proizvodjac ovog cuda...

Kuciste je jako rijetko, u Pozegi imaju samo 2 komada, i ve-mil nije mogao nabaviti vise ni jedno, iako ga ima u jednoj nasoj trgovini po smijesno visokoj cijeni...
slink je offline   Reply With Quote