Citiraj:
Autor kagjes
to je ona dobra stara svako svoga konja hvali. najbolje da ce napisat "jesam budala, uzeo sam govno".
@gabre: sto se tice voznji tu neces apsolutno nikakvih problema imat sa ghostingom, sto se tice cod-a i slicnih igara, ne znam, ja ti mogu malo isprobat pa javit dojmove, fakat nisam nista konkretno igrao vec jako dugo (inace sam bio ful aktivan online igrac vise online pucacina). za dvi bi trebalo pogledat da nema mozda neki malo skuplji model, ko sto rekoh, meni nije trebalo pa nisam uzimao. nikad nemos dobit sve za 2k kuna. ja sam odlucio zrtvovat taj nesretni odziv za stvarno fantasticnu sliku za te novce.
|
Sony nema u Links-u, a i nigdje baš drugdje... mislim da je to dosta star model....
Xerox lagano odustajem, jer ne želim izazivat sreću, a i sam znam kakva je to refleksija...
danas bio u Linksu opet gledati monitore, i sad me opet privlači onaj 19" wide Samsung 940BW... DVI, 4ms, podešavanje po visini (ovo mi obavezno treba), piše da ima i pivot, no sretnem Zulu u Linksu i on kaže da mu je frend kupio isti takav model, i kaže da oni nisu uspjeli "pokrenuti" ekran da ga okrenu u portrait mod... :confused:
ako ima i Pivot, mislim da ću to uzeti..
uz njega, Philips 190B6CG je imao definitivno najbolju sliku tamo, oštru za ne povjerovat, odsjaj vode je kao pravi odsjej, a ne nešto mutnjikavo kao na ostalim... ali je GADAN da nije normalno, da li možda znate da li ih ima u crnoj boji? (iako ih nigdje nisam vidio), te ako tko zna što znače Philipsu oznake kod monitora, kako da znam koja je "bolja" serija, odnosno koja je generacija? :confused:
oznake su a rezat žile.. B;C;S;V;X.. . : DualWiel