Ako nam pokloni ili da raptoxx-a ja sam za za kupnju nisam jer se ta lova može dati donatorima, bilo bi krajnje neobazrivo donatorima dati onda taj raptoxx.
Freaky meni samo jedna stvar nije jasna, gdje si ti vidio laži? Ako su podatci krivi koje je Wolv dobio sa sitea proizvođača onda proizvođač laže a ne on.
Raptoxx je imho u klasi sa Levicom napajanjima, samo što je skuplje.
Tvoj istup s dijeljenjm raznih uvredljivih naziva ludima koji su dali argumente s navođenjem izvora, samo pokazuje da bi kod izgovaranja takvih izraza trebao pogledati u ogeldalo, jer takvi istupi su upravo obilježje takvih ljudi kakvima si si ti nazvao Wolva.
Da se razumjemo, bilo je slučajeva na forumu gdje s eu kavlitetu proizvod aodređenih tvrtki sumnjalo je rsu imale reputaciju i to s pravom kao tvrtk koje proizvode škart. Primjer ThermalTake. TT je bio predmet opće sprednje na forumu zbog siline gluposti izrečenih na siteu i plaćenim recenzijama tipa Tom's hardware guide.
Tako se nije ni vjerovalo da su Big Typhoon i Sonic Tower izvrsni cooleri, testova na netu i nije bilo, pa su Rak, masni i mc_fish napravili test različitih coolera među kojima su bili i Big Typhhon i Sonic Tower te se pokazalo da su izvrsni cooleri. što ovime želim reći? Ne odbacuje se nešto a priori, no ako postoji dovoljno relevatnih stranica na netu čiji testovi imaju određenu težinu te oni vele da to napajanje ne vrijedi toliko za koliko se prodaje, onda smatram da je van bilo kakve rasprave da se to i tako prihvati.