Znači Sky...
Raptoxx nije topic samo ovdje, pa ajd ti malo potraži okolo i onda stavi moje linkove.
Ako smatraš da si ovime nekoga uvjerio sa:
1.Jesi
2. jesi itd... možeš jedino budalu uvjeriti, jer ako je nešto pokušavanje uvjeravanja bez činjenica to je onda ovaj tvoj post iznad...
S tim postom si još nešto dokazao, da si najobičniji balkanac i razlog zašto Hrvatska nije za EU jer se javljaju ovakvi ko ti, nažalost i na nekim funkcijama(Mamić)...
Ako ti nestane argumenata ne moraš vrijeđati, to da si privržen Wolvu, to si pokazao, a i vjerojatno će uskoro osvanuti i njegov post ovdje gdje ćete se okomiti na mene i još jače slizati, pa nadam se da ćete vi živjeti u sreći i veselju.
no comment više na ovaj topic, najbolje da ga admin locka, jer dokazivanje balkanštine od strane ljudi koji pokušavaju voditi kvalitetnu konverzaciju mi nije omiljenja stvar i takve postove ne želim više čitati, jer se sam ne smatram primitivcem i s takvim stavom ne želim ulaziti u ovakve rasprave s onima koji dokazuju da su primitivci.
I sam si rekao da ne voliš ljude koji se sa svima posvađaju. A sada te ja pitam da li se ja svađam s tobom ili se ti svađaš sa svakim tko te u raspravi pobijedi. Vjerojatno ćeš i svoje dijete lupiti po glavi ako te nadmudri pred drugima samo zato jer si jači(od djeteta).
Prema tome, danas je petak ja idem van, a ti se nastavi pjeniti ako ti je to omiljeno. Mi se na ovom topicu više nećemo vidjeti!
Želim ti sve najbolje!