View Single Post
Staro 08.12.2006., 10:30   #118
Freaky Gamer
Guest

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
Samo se pitam kada će ponovo neki Raptoxxovac doći i kakati...

A kad već idemo sistemom skluplje je bolje, pogledaj Tagan TurboJet 1100W za 350$. Da li vrijedi toliko? Ne.

Da li je cijena ekvivalent kvalitete? Ne.

Nađi ili sam napravi neki konkretni test napajanja kao što radi jonnyguru i onda možemo razgovarati o Raptoxxu. Gluposti sa brojem hitova na Googleu, recenzije lijevih siteova gdje će za Judine škude napisati da je bolje od Anteca na osnovu mjerenja napona bez odgovarajuće opreme, gdje padaju na bling bling faktor i gdje su u stanju napisati da je napajanje vrlo tiho mi ništa ne znače.
A posebno su mi simptomatični ljudi koji na PCEX dođu, posvađaju se sa svima koji ne misle da je Raptoxx super i onda ispare. To mi dovoljno govori o psihi ljudi koji ih uvoze i prodaju.

Moram na sve ove optužbe odgovoriti... A za admin-a imam pitanje kako to da samo zbog mene hoće lockati temu, a ekipa me naveliko optužuje da radim tu i tamo i da sam "raptoxxovac koji kaka"... nadam se da je jasno da na ovakve optužbe moram odgovoriti...

1. Nisam Raptoxx-ovac i ne kakam već pokušavam s vama voditi koliko toliko kvalitetnu raspravu, gdje pritom vi izvlačite sve testove koji su koliko toliko lošiji, a ja izvlačim testove koji su odlični. Od tuda toliki jaz u tvrdnjama. Tako na tapetu se može staviti bilo kojeg proizvođača, vi ga branite, a ja ću izvlačit lošije testove kojih će sigurno biti i puno više nego u ovom slučaju.

2.Ja NISAM rekao da je cijena mjerilo kvalitete, već je Mr.m to rekao kada kaže da je Seasonic skuplji od Raptoxx-a. Na to sam mu odgovorio svojim primjerom, baš kao i ti sada sa svojim primjerom. Prema tome tvrdnju da kvalitetu mjeri prema cijeni slobodno uputite MR. M-u.

3.To što je tebi izgled napajanja i njegova tišina u radu nebitan faktor nije moj problem. Meni je jedna od najvažnijih stvari u radu napajanja njegova tišina, kao mislim i većini ljudi, a ako baš vama na forumu to nije bitno onda ste jedni od rijetkih koje znam. Raptoxx koji radi na 19dcb je jedno od najtiših napajanaj na tržištu.

4. Ja neći ispariti s ovog foruma, jer ga čitam redovito od 2003., ali nisam nikada smatrao potrebnim da idem išta pisati. Najavio sam vam da se više ne želim javljati na ovu temu, a vi onda udri po meni, e pa sorry onda ću ipak morati odgovoriti na optužbe.

5. Ja se ne svađam već raspravljam, a to što se drugi pjene i počnu iznosit gluposti u forum i onda im ljudi vjeruju, također nije moj problem.

6. Što me igrom slučaja dovodi do našeg stručnog Wolverinea, koji ne znam zašto opet stavlja krive činjenice da ne kažem laži. Tako da je u svom svehvaljenom postu napisao da Raptoxx advance verzija košta 600kn( stvarna cijena 440kn), te da ima 1(jedan) 12v rail, što naravno NIJE istina jer kao što sam nekoliko puta rekao baš sam bio u doticaju s 450W verzijom koja ima 2 raila, što NAVELIKO mijenja činjenice u tvom postu, iste greške(laži) si napravio i s 700W koji ima 4x 12 raila.
Te si naime cijenu za 700w model usporedio s slabijim modelima, a da si guru kakvim se predstavljaš znao bi da je za svakih 50w iznad 600w cijena vrtoglavo raste, što opet dovodi do toga da ili NE znaš ili u ovom slučaju se praviš da ne znaš sve samo kako bi iz samo tebi poznatih razloga pljuvao po ovom proizvođaču.

A što se tiče toga da mi je admin rekao da do sada nisam napisao ništa osim svog subjektivnog dojma, podsjećam da sam na forum stavio 8 stranih recenzija i dvije statistike. Što je više činjenica od svih forumaša na ovom topicu zajedno.

Nije mi samo jasno zašto se ljudi, kao što sam ja, koje jednostavno zanima samo istina ne uključe u ovaj topic i stanu na moju stranu. Možda se ne žele sukobiti s ovim adminima i moderatorima koji svi imaju cca 1000 postova u očito su škvadra, pa tako zajedno i nastupaju, pa se vjerojatno većina Wanna be stručnih forumaša želi "sprijateljiti" s wannabe starim stručnim forumašima.

Naravno svi znamo tko su stvarno stručni forumaši ovdje i ne treba ih ovdje imenovati. Jedino mi je sada jasno da Wolverine za kojega sam bio uvjeren da nešto i zna tek sada kada sam s njim otvoreno ušao u raspravu uvidio da iznosi KRIVE(lažne) činjenice što sam i sam u ovom postu napisao.

Prema tome, ako ne želite da se više javljam na ovaj topic, nemojte pljuvati po meni nego se međusobno borite s činjenicama, a ja ću samo povremeno provjeriti što ima novoga jer kao ne želim ponavljati grešku svog idola Don Quijotea te se boriti s vjetrenjačama.

Howgh
Freaky Gamer je offline