View Single Post
Staro 08.12.2006., 02:09   #75
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Da. definitvno.

Iako me bookshelf celestioni nisu nimalo odusevili. Stovise. Katastrofa. Neznam kak da opisem taj zvuk. posluso sam njihovih modela _ubi_me_kojih_modela_ al ono bookshelf ima je zaquratz. I to bas kad sam intenzivno trazio bookshelfe, znaci poslusano nekoliko desetaka zvucnika valjda. Ocarao me Kef, ali oni cijena je bila way to big.... Istina ostavljaju sve za sobom u klasi. Kako zvukom tako i cijenom..... Stari nemre prezalit one njihove kitove.

I da BTW ako neko kojim slucajem prodaje nesto od kefa nek se prvo javi meni .

EDIT: Cuo sam jedan model od celestiona nedavno koj ima iznendujuce dobar zvuk. Pogotovo nakon one katastofe.

Cuo sam takodjer kod jednog frneda neke samostojece celestion, imao ih je na popravku. Mislim da je F oznake, al stvarno neznam koji. Uglavnom crni su. Jako su se fino culi
Bookshelf Celestioni su bez veze,slazem se. Niti prije 10 godina nisu bili nesto ludo. Za bolje si morao ipak platiti malo vise.
Cuo sam F20 i nisam nesto odusevljen. F30 ajde vec. Ali vise preferiram kutije na finim sminkerskim stalcima za ku*cenje : goood :

Evo ti Q seriju Kefa za par dolara :

http://cgi.ebay.com/KEF-Q15-2-SP3315...QQcmdZViewItem

Ali dosta OT,da ne dobijem neku opomenu sa strane

@Svi

Pricamo ,lupamo cijene itd itd. Ali mislim da nitko od nas nije dokazao da z2300 nije best buy PC sustav za 1100 kn. Za sve ostalo ,bolje, treba utrosit vise novaca i tu prica staje. Tko nema vise za zvucnike s pojacalom ,ovo je dobar odabir. Ili skupite vise od 2500 kn pa kupite neki hi-fi sustav (ako ga mozemo tako nazvat posto se za 2500 ne dobije puno ali ipak se nesto bolje dobije. Novo naravno, za rabljeno treba imat srece i ubost nesto ludo za 2500kn).

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 08.12.2006. u 02:20.
spawn je offline