Evo da se i ja javim... jeste da sam bio skeptičan u vezi Viste... pogotovo što kao guta mnogo rama...
Od kad ju imam , apsolutno sve funkcionira idealno... svi driveri su pronađeni, sve fercera... jedino čekam bolje drivere za ATI pa da i igre prorade u punom sjaju...
Ja sam vistu instalirao na ( vista capable ) ACER aspire 510x laptop...
Kad sam sve instalirao... dodao ATI CCC, dodao MSN live, dodao utorrent te daemon tools i desktop sidebar, sve zajedno je u pozadini vuklo SAMO 270 MB
imam negdje Screenshot...
inače , to je veoma pohvalno... svi mi programi lete, aero radi predivno... win se boota super ...
najviše sam zahvalan inžinjerima koji su osimslili jednu suuper stvar...
svaki vaš USB player može služiti kao Windows cache... znači samo uštekate USB flas mp3 player ili stick i u propertiesima enableate opciju da pomoću uređaja ubrzate komp... onda recimo ako pokrenete neku igru, sav operativni sustav u roku od 5 sekundi se prebaci na FLASH disk ( kod mene je to tih 270 MB iz rama ) te za igre ostaje 100% free ram...
također radi i kao virtual cache te je time mnoooogo ubrzano kad radite na velikim projektima poput video konvertiranja ili rada u photoshopu sa velikim slikama... znaci pagfile bude na usb sticku... a prijenos komp na usb i usb na komp je brzi nego hdd na komp sa komp na hdd...
|