Tema: Lian Li?
View Single Post
Staro 07.12.2006., 23:37   #23
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
uf evo gotov sa poslom. kučište je FENOMENALNO!! (radi se o ovom, samo srebrnom, iako sam ja narućio ovo, ali moje je došlo sa tri 120mm venta, tj ima onog bočnog koji nije spomenut, na što sam ostao ugodno iznenađen, u svemu ostalom kučišta su identična), kabele sam tako sakrio da se skoro uopće ne vide, bez pilanja, bez bušenja itd, mjesta u izobilju, možda će nakome smetat što ima mjesta samo za 3 diska, ali meni ne, i da, kućište je zbija u cjelosti napravljeno od aluminija

što se tiće čvrtoće, ćini se malo plaho kada je prazno, no kada se stave komponente dojam se mijenja te se case ćini jako čvrst
mala je mana što suprotna bočna stranica malo vibrira pri udarcu u case, no ja sam to riješio tako da sam na nju zalijepio veći komad one tanke spužve od ležaljke za plažu, koja je samo malo deblja od prostora između bočne stranice i ploče za montiranje matične i problem je nestao jer sada nema lufta između

eto ovo je ukratko, jako sam umoran cijeli sam dan bio na faksu, opširniji review uključujući i slike očekujte u subotu ili nedjelju: cheers2

bobe je offline   Reply With Quote