View Single Post
Staro 07.12.2006., 23:35   #29
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor musso Pregled postova

U niti jednom dijelu ti nisam htio napakositi, ako jesam evo javno se ispricavam.
Imam dojam da me još nisi potpuno shvatio ...nisam to ni mislio na neki takav naćin već....ćiniš mi se da si 'brz na okidaču' a to nevalja.
shvačam ja tebe jer i sam naiđem na hrpu stvari koje me nasmiju i vuču za nekakvi smartass komentar.... No kad u nekoj sredini imaš bolje stvari od ostalih te razumješ neku tematiku bolje od drugih smartass komentare namjenjene ,kenjanju' drugih je najbolje preskoćit kad nemaš namjeru nekom pomoć. Prvo će te smatrat arogantnim a drugo ,pošto od velike ribe uvjek ima veća nebi bilo čudno da i tebe prije ili poslje skenja netko na račun nečeg po istom principu....Tamo me pogotovo to zasmetalo zbog onog što sam naglasio par puta kako ne želim da topik ode u smjeru komentiranja sveopče situacije o watima a onda došao ti .....ako baš već ne možeš izdržat da ne preskoćiš onda puno bolje ispadne kad baciš koju šalu na račun napisanog ne 'upličuči onog koji je pisao" jer koliko ti god bilo čudno ima ljudi koji ne namjeravaju dat zadnju kunu za nešto na čemu če slušat 'muziku' te je nekima među zadnjim mjestima u životu ,kao npr. mom rođaku za kojeg sam i tražio onaj komp. 5.1 sistem do 500 kn.

Ovo ti samo malo onako pišem iz iskustva pa se nadam da nečeš nešto uzet zlonamjerno te da će bit protumačeno spamom ...uglavnom nadam si napokon shvatio moju reakciju na ono tvoje da sad možemo ostavit ovo sve iza sebe

Micek pa gdje je taj rivju ?

Zar ne vidiš da u topiku ima svega osim o tvom subu pa daj nas spasi i daj taj rivju/nešto za komentirar da sve ne ode u debeli oftopik : hitthewa