Vrlo zanimljivo stivo ljudi moji ...
Moram priznat da nisam jako dugo procito poveci thread od pocetka do kraja ovak iz ciste dosade samo zato jer mi je bilo zanimljivo : cheers2
Ovaj je gore tak ljepo natipkao sve one definicije da mi skoro suze naviru na oci od sjecanja na srednju skolu.. iako bi prije to krv trebala biti : flyingey
No propustio je jednu "Struja je usmjereno gibanje slobodnih elektrona" .. sada tocno izgleda kao neki sat Fizike iz skole ili Osnova Elektrotehnike

Sve u svemu, svaka cast natrudu i informacijama.. stosta se nauci i ponovi bez obzira sto je Bubba malo na kraju umanjio vjerodostojnost i tako sam doprinjeo cijelom stickyju
Ja bi samo htio napomenuti ova testiranja napajanja.. kako mislim da su takva opterecivanja besmislena.. Napajanje je namjenjeno da ga opterecuje kompjuter tj. software koji upravlja hardverom i onda bi ga se tako i trebalo testirati.. sve vise od toga su vrlo ektremne situacije koje nitko normalan nece sa kompom postici pa ne vidim svrhu toga...eventualno zadovoljavanje ciste znatizelje KOLKO snage moze neko napajanje ispljunuti..
Nego Wovlerine, Bubba.. ajd bacite pogled
tu.. kupujem novo napajanje sudeci po svemu pa bi vasi savjeti bili dobrodosli .. hvala
: cheers2
P.S. Bubba, bio sam na kavi s Fleksom.. kupio sam onu njegovu zvucnu izloaciju i nekako smo dosli do faksa i ustanovili da bi se ti i ja cak mogli znati sa faksa.. otprilike isto godiste smo, isti faks, smjer i sve

: hello2 :