View Single Post
Staro 27.09.2003., 01:59   #1
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
DivX Audio svaka pomoć dobro došla

Već neko vrijeme se bavim kodiranjem filmova u divx

("za vlastite porebe i svaki ripani DVD imam u osobnoj kućnoj kolekciji tako da DVDove ripam samo kao sigurnosne kopije")

sve je bilo ok dok sam filmove stavljao na jedan CD dok prekjućer nisam sam dobio gospodara prstenova 1 ali zbog njegove dužine sam ga odlućio staviti na DVA CDa i tu poćinju moji problemi tj. nikako nemogu sinkronizirati audio i video na drugoj polovici(CD2) filma prvi dio nije problem a za drugi sam pokušao sve moguće naćine pokušao sam napraviti video podjeliti ga pa nakon njega podjeliti audijo i onda ga ubaciti ali nikako da ga ih prepolovim na istom mjestu. pokušao sam i video i audio spojiti pa ih tek onda podjeliti ali onda su mi i prvi i drugi dio nesikronizirani pokušao sam miliun programa i programćića ali neznam kako da rješim ovaj problem. Zato bih molio sve koji se bave ili su se bavili kodiranjem u DivX a znaju rješenje za ovaj moj problem neka mi ga postaju ako znate za kakav program za sikronizaciju koji radi napišite ovdje.

koristim NanDub SBC Enkoding za video i BeSweet zakodiranje audija iz AC3 u MP3.

Svima unaprijed ZAHVALJUJEM.

P.S. Isprićavam se zbog duljine