View Single Post
Staro 07.12.2006., 14:23   #13
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ne razumijem zašto ljudi kupuju mobitele zbog kamere na njima?!

pa to kuxca ne vrijedi, i još uvijek se ne može nikako mjeriti sa bilo kakvim digitalcem. i onim najjeftinijim. (normalnog poznatog proizvođača)

Za 800-900kn imaš kupiti Canon digitalce koji pojedu sve i jedan mobitel po kvaliteti fotografija, i tu završava priča o kamerama na mobitelima.
Slazem se s tobom. Kamera je dobar dodatak na mobu koji povecava njegovu autonomiju, tako da recimo furas jedan uredjaj za rad, razgovor, poruke, mp3 player i da imas kameru s kojom moze tu i tamo poslikat nesto da bude zadovoljavajuce kvalitete. Ali niti jedan mob ne moze zamijeniti svaki uredjaj kojemu je svrha specificirana za samo tu jednu operaciju. Sto ljudi, sto cudi. Mobiteli su jedna od stvari koje su tu da budu na korist covjeku. Ja sam dugo vremena htio samo mobitel da radi sto duze s baterijom i da ima SMS i razgovor, te nikaj vise. Sada kad imam N70 koja ne mogu zamisliti kaj bi bez excela na njemu i takvih stvari, jer mi stvarno pomaze. Recimo mogu sav popis clanova udruge sa svim kontaktima, adresama i opcenito podatcima imati u jednom *.xls fileu.
  Reply With Quote