Citiraj:
Autor musso
Ja sam ga komentirao upravo zato jer je i meni bio smijesan. I nisam se ismijavao tome sto ti imas, nego mi je samo bilo smijesno kako si napisao recenicu. Cista za***ancija.
To sto si ti krivo shvatio pa poceo govoriti kako pametujem je tvoj problem i onda si se odmah postavio u nekakav obrambeni stav, kao da su svi protiv tebe.
Samo cu ti reci hvala jer si me dobro nasmijao kod svakog svog posta.
Najgore je od svega sto si ti uvrijedio cijelu rulju na threadu jer si nedokazan. Pokusaju ti pomoci ali tebi neide utuviti u glavu, daj covjece prosiri malo horizonte i nemoj biti tvrdoglav.
|
Ne musso, uopće i ne mislim da si se postavio više na račun onog što imam jer naposljetku to i ne znaš a da znaš nebi se te rećenice ni uhvatio već bi bilo smješno na isti način kao i meni. kao što sam rekao uhvatio si se toga jer si vjerovatno jedva doćekao napravit nekakvi funny komentar na raćun nekog 'blesana' koji o vatima ...a ja uopće nisam ozbiljno već mi je to smješno zbog nečeg drugog. Radilo se samo o stavu s kojim si upao u topic iako sam ja napomenuo par puta kako ne že lim da to ode u tom smjeru jer sam svjestan svega....Stvarno neznam zašto bi se tamo itko našao zbog nečeg uvrjeđen osim mene. I to pogotovo jer mi je reputacija i komentari u banani a negdje sam samo odgovarao na tuđi spam. Mislim ono zalosno je to kako ljude veseli pakostit drugom...meni npr. nekad nebi palo na pamet da tebe ili gabru 'hebem' tim naćinom zbog toga jer mi se ne sviđaju neke napisane stvari....
i sad ce se naravno mene okrivit za offtopik a vi ga potakli : hitthewa
o ovome ne namjeravam ništa više komentirat i jedva ćekam micekov rivju da ovaj topic poprimi pametniji tok.
Citiraj:
Autor musso
I ima jedno rijesenje za tebe koje kosta mislim da cca 1200kn, cudo sto dobijes za te pare. VIVAX marka. Dobijes 5.1 reciever i 5.1 sistem zvucnika.
Od toga su ti 2 samostojeca. Za te pare, nemoze nikako bolje.
Trebas naci samo trgovinu koja distribuira VIVAX proizvode.
|
Što si boldao samostoječa ?
inače bacio sam oko na taj Vivaks i ne sjećam se da sam vidio dig. in
a kad mi se još nude ovakve stvari vidim da nitko još nije shvatio onaj dio (oko 500 kn)
mislim da ću malo saćekat ova nadolazeća novogodišnja sniženja pa možda ulovim i nešto pametnije od kučnog kina za 500kn