View Single Post
Staro 07.12.2006., 09:09   #22
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
da, slušao sam ga neodavno u Sonus art-u.

ovako, ima topao bas, nenaporan, nije muljav (da se tako izrazim), ima stvarno snage (ne mislim sad na glasnoću), nego na općeniti dojam u scenama kad je potrebno izvući dugačke duboke dionice. Meni se svidio, ali naravno ne sviđa mi se cijena.
dugačke duboke dionice ?
pa mili bože za sub piše da ide do 40 Hz i kakve dubine moš iz toga izvuč?
nisam vidio to čudo no gledam kako ti se svidio i vidim da je sve to vrlo subjektivno.

Citiraj:
P.S. Spominjao si samogradnju, jako me interesira, htio bi si raditi satelite za stražnje zvučnike.
Ne znam ti za zvučnike jer sam sebi radio sub...
Moglo je ispast i bolje no mislim da bi to koštalo previše.
No i ovako sa svim manama smatram da radi bolje od tog fokala iako ga nikad nisam imao prilike čuti... Uglavnom sjeti se onog komentara da ja za sub koristim pojačalo više klase nego što musso za slušanje pa si misli.

Baš sad mislim kako sam s ove 2 zadnje izjave vjerovatno opet nasmijao musso-a te za sebe zaradio "mili bože ,ovaj Imagine je totalno pukao" : goood :

Citiraj:
Imam ideju za zvučnik koji bi se sastojao od samo jedne širokopojasne membrane, nikakav dvosistemac. I jako malih dimenzija.
ako znaš nešto više o tome, javi
Znam da je doktor specijalista za nešto određeno uvjek pametniji od doktora opče pr.
ukratko , mislim da ti je ovo krivi forum gdje češ tražit savjete.

ugledaj se na mene.
trebao mi je neki jeft komp. 5.1 sist. za nekog i došao sam na ovaj forum...
da mi je trebao savjet kako popravit auto bio bi negdje drugo....