View Single Post
Staro 07.12.2006., 01:33   #13
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Pajser Pregled postova
Već sam čitao taj review na gamespotu, ali neke igre koje su oni isprdali meni su bile dobre i obrnuto pa kontam da mi njihove recenzije ne odgovaraju. Tako da sam mislio da mi neki iskusni gamer sa pceksperta malo opiše svoje dojmove(ako se kome da).
Iz prve ruke kazes. Probat cu se sjetit, davno je to bilo

Sjecam se da mi se iz prve dopala zbog, barem za ono vrijeme, odlicne tehnicke izvedbe. Prica je relativno zanimljiva. Odmah sa prvom zagonetkom (koja se odvija u snu glavne junakinje, ako se nevaram) dobijes doznanja kakva ce otprilike biti igra. Tu treba spasiti neko stablo. Radnja se odvija u "dva svijeta". Meni su bile zanimljivije zagonetke i radnja u "stvarnom svijetu". Ima par iritanih zagonetki no kroz cjelu igru te prati onaj tipican "avanturaski" osjecaj da si nesto napravio kad rjesis zagonetku i odes korak dalje. Mislim da se svim svidjela jer je bila tipicna point and click avantura kojih je, u vrijeme izlaska, bilo malo.
Ja vise volim igre koje su "posebne", drugcije, kao npr. Indigo prophercy il Sanitarium. Sjeca li ga se jos tko? Inace, Jelc, mogao bi na Zdere Tungusku dofurati