Citiraj:
Autor Gabre
evo mene stručnjaka Imagine, neću se previše zamarati s vama jer jedino znate pljuvati po drugima i biti, slobodno ću reći ljubomorni.
|
Nadam se da me se neće shvatit arogantnim te uobraženim zbog toga što ovo shvačam da mi se obračaš s vi ??
i po čemu ja to pljuvam ? dok je na drugu stranu onaj topik pun pljuvanja po meni na raćun neke pretpostavke da nemam blage veze o ničem pošto sam tražio savjet za nešto s ćime se nikad nisam imao prilike petljat ...
i na što sam ja to ljubomoran ? njegov sub kojeg je platio puno manje nego tih 4500 kojih vrjedi ?
Citiraj:
Autor Gabre
Sub je odličan, i ne, ne može se u ničemu mjeriti sa Yamahom za 700kn.
|
negdje sam to rekao ?
Citiraj:
Autor Gabre
Yamahu sam za razliku od vas i čuo,
|
na svu sreču ja nisam došao u tu priliku da slušam tu jamahu za 700kn
a što se suba tiče, ja ti nisam imao toliko novaca za sub kakav bi htio pa sam morao sklepat nešto za tu svrhu po sistemu "uradi sam" ...
pozvao bi te kod sebe da ga čuješ kad nebi imao takav stav prema meni pa šteta što to gubiš ....
Citiraj:
Autor Gabre
aj sad nastavite seruckati, mene to ne pogađa previše, a ne bi smjelo ni miceka.
|
e sad ja mislim da si ti previse napet

no pošto je ovo vec na granici oftopika nema neku namjeru prevelikog komentiranja nećeg što nije usko vezano uz micekov sub.
Micek,malo sam po netu guglao da se obrazujem kakav je to sub i nisam puno toga nasao tako da će tvoj
rivju bit stvarno super ukoliko mu pristupis ozbiljno.