Citiraj:
Autor JC Denton
Ovako... vidim da te zanimaju performanse u LO:MAC.
Sad, 7600GT MORA biti brza od 9800Pro, to je sigurno. Glavna stvar koja ubije performanse u LO:MAC su dvije stvari: fizika i cinjenica da igra ispod cijelog terena iscrtava vodu sa intenzivnim efektima koje racunaju pixel shaderi.
Za fiziku ti je ogranicavajuci faktor procesor. To ti ostaje kako je, ne mijenjas koliko vidim. Za drugi problem ti je ogranicavajuci faktor grafa, mozda cak i konkretno performanse pixel shadera. Buduci da RadeonX1650XT ima duplo vise pixel shadera (12 vs. 24) od 7600GT, a 33% manje texture jedinica (12 vs. 8, ako se ne varam) pitanje je koja tamo daje bolje performanse. Ja bih se na tvojem mjestu malo informirao o tome ako je to presudno, pa onda odlucio.
Iako, ako se gleda generalno, obje grafe su "zvjeri" za svoju klasu i obje ce biti znacajno bolje od tvog vremešnog radeka 
|
Lock on je poprilično čudna igra što se tiče preformansi...dešava se da bolje radi na starijim Radeonima od novijih kartica...
E,sad što se tiče renderiranja vodice ispod terena...hmm...not sure.
Znam iz iskustva sa Maya software-om da se lako može podesiti da se ne renderiraju objekti koje kamera ne vidi, pa predpostavljam da isto rade u game engineima...možda...doduše možda misle na objekte koji nisu u pogledu...???
Nažalos još uvijek nisam "propao" sa SU27 ispod terena tako da ne mogu to potvrditi
Dugo već nisam visio na Nividijevim čipovima, neznam...nekako mi je ATI prirasto srcu, no Nvidia u zanje vrijeme radi čuda (ova nova 8xxx serija) phhh.
I dalje sam zbunjen što se tilče ovi dviju kartica.
Vama svima je ta 7600GT prirasla u srce, očito sa razlogom, a ova ATI-eva prema specifikacijama ima nešto bolje preformanse no osjetljivo nižu cijenu.
Jedino što me odvrača od nje je zvuk ventilatora...
Evo ako mi kažete da je ATI jeva bolja-kupujem!
Ako mislite da je GT možda ipak brža...kupujem!
Ajme koliko muke...