Citiraj:
Originally posted by tor
Skužio si ali ti je i dalje problem
Ajd, ajd malo dolje duhove. Niko ništa ne pljuje samo kritizira
Flask nije loš ali je meni GK bolji jer daje puno veću kontrolu nad kvalitetom. Normalizaciju audia ima, i to kad koristiš DVD2AVI da pokupiš vobove. Uostalom dobiješ odvojen audio s kojim možeš raditi što hočeš. Svejedno ja mp3 datoteke radim s BeSweet-om koji ti omogučava korištenje alt preset, što nem kod flaska koliko znam. Ispravi me ako griješim ali flask nema mogučnost multi passova, Q-pixela, GMC... A da ne spominjem resize filter, noise filter, field operations, provjere kompresije pojedinog filma prije konačnog kompresiranja što može dati jako velike razlike između pojedinih žanrova itd....
|
Kao kstvar stoje zato sam i rekao da si ga bezrazlozno popljuvao.
Naime ima ti mogusnost multipassova, q-pixela, GMC (kojeg da nema odmah bi odbacio)..., pa resize filtere. Zadnje dvoje noise filter , field operations mislim da nema tj. ja ih cak tocno ne znam sto ti je to jer nisam koristio (pa mi ovom prilikom objasni ako mozes)i zadnje je moguce samo sa posebnim programom onim ekg -om koj dobijes sa divx-om.
Ti kazes da ti je bolji Xvid ako se ne varam. daj mi reci koju verziju koristis i koji settings jer obicno kad sam ga ja koristi bila mi je losija kvaliteta nego sa divx-om