View Single Post
Staro 06.12.2006., 18:55   #58
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Bose jesu puno slabiji od Z-2300, Z-2300 je slabiji poprilično od Creative-a 250D, a svi oni su puno slabiji od Z-5500.
A sve je to govno u odnosu na zvucnike koji se mogu uzeti za cijenu logidreka z-5500....

Opet me ljutite.

n00bs....

Mislio sam da je ova rasprava zavrsena, ali eto nije. Ocito.

I opet pisi kloukeri vrte svoju bljezgariju sa 2.1 jajcima od miljardu wata frekvencijskog raspona požeškog mozga. Nemojte me....

Mislim ono koj vrag nije bio jasan u prosloj stranici. Nemres sa 2.1 sistemom imat ugodan zvuk. U odnosu na neki shrotan 2.0 sistem u reziji sonya i kompanije (popularne ''linije'') mozda cak i ima dobar zvuk zbog dodanog woofera koj zadire u ljepe frekvencije <40 Hz, ali to je otprilike TO.

Evo vele ljudi da im w vise nisu smijesni meni i dalje jesu.

Igrom slucaja mi je prijatelj od starog posudio zvucnik (jedan) koji radi na cijelih 25w. Izgleda poprilicno impozantno. 25 kila itd, velicine oveceg taburea itd.... Uglavnom zvucnik je KOMPLETNO rucno radjen. Sve. I sad caka je u tome da je to jedan od jacih zvucnika kaj sam imo doma. Uglavnom gad ide na neku cudnu foru rabljenja stranica sobe da bi digao buku. Nemogu ga otvorit ( a da ga ne unistim) da vidim sto ima unutra, ali veli mi stari da su unutra brdo komora. Zivo me zanima kak to radi, ali dobro to sad nije poanta. Cudo ide ass low as 15Hz i strah me bilo malo jace otfrljit da nebi skupljao slike sa poda .

Sad bas radim na tome da trampim nesto za njih. Stari je davno buduci da je zivio u stanu njih trampio frendu za nesto, pa ja sad gledam kak da ga trampim nazad, buduci da sad frend od starog zivi u stanu.

Inace ovo za 15hz sam siguran zato sto je testirno u gluhoj komori na ETFu. Reko sam im da potraze papire, pa ak se nadju skeniram i postam tu. Pito sam za osjetljivost, al se vise tog ne sijecau, al uglavnom ono nebu pod oblake.
Fleks je offline