Citiraj:
Autor Buki
Vec je netko primjetio kakva je ludnica bila u RI prilikom otvaranja poslovnice. Ja sam danas opet prosao pored splitske poslovnice i zjapi PRAZNA, kao i jucer.
|
Ma da... a hoćeš se okladit da će sutra bit pun prostor kad se budu dijelile nekakve sitnice? To kod nas pali, ma da se dijeli da prostiš govno u karti pobudilo bi zanimaciju i bilo bi ljudi JER JE "BESPLATNO".
Citiraj:
Autor Buki
tribali bi se puno jace oglasavat (Mali Oglasnik, Slobodna, lokalne TV, mozda cak i Bug - nek ispitaju kako se prodaje ovdje, jer i to im je potencijalna klijentela... barem nesto od toga svega) i sa nekim dobrim promotivnim sloganom. Jos ubace neku sitnu akciju (pogodnost, bilo sta) i to bi bilo to.
|
Koliko god mi se gade akcije, popusti kojih nema, "super" i "novo" senzacionalistički naslovi priznajem da je to uvijek palilo i da pali.
Citiraj:
Autor Buki
Drugi primjer - Procesor. Lopovi kakvih nema... ...oglasavaju se masu po Slobodnoj, Malom Oglasniku i sl. (najjeftiniji, ima svega, neke glupe akcije ... samo dodjite!) i to lazno (dodjes tamo nema nista). I sta? Opet mlate debelu lovu ...
|
Procesor je stoka kakve nema... počevši od garancije, odnosa prema kupcima, robi koju nabavljaju/prodaju do odnosa prema svojim zaposlenicima. Šta oni imaju? Razvikano ime.
Citiraj:
Autor Buki
Links ustvari realno i nema pravu konkurenciju u Splitu osim Vemila i HG-a (njima nece moc uvijek parirat cijenom, jer oni se baziraju na kolicini prodaje), samo treba pristupit trzistu na pravi nacin ... moje je misljenje da ovdje kupci (govorim o vecini) prvo cuju i vide JEFTINO, a tek onda ide ona sacica ljudi koja cuju kvalitetno.
|
Links realno NEMA konkurencije u Splitu i ako njihov menađment napravi par pametnih poteza mogu veoma jednostavno osvojit većinu lokalnog tržišta...