View Single Post
Staro 05.12.2006., 23:41   #182
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo ja na visti od danas, ultimate verzija pa da javim dojmove: tj, pro i con..

pa pocnimo sa pro: Instalacija lijepo prosla, vista prepoznala sve osim zvucne, tv i satelitske kartice, ti driveri su kompatibilni i nije bilo problema sa instalacijom. Office 2007 radi puno bolje sa vistom, autoupdate radi lijepo. Sam sistem kao sistem mi se cini dosta stabilan. Vecina programa je kompatibilna, neki nisu, to cu u negativnom dijelu obrazloziti. Firefox 2 radi jako lijepo, foobar isto samo sa najnovijim columns UI pluginovima, inace se rusi, messenger radi, nero takodjer.

Sada na ono negativno, att ne funkcionira, a catalyst control center za vistu je smece, nemogu dobiti overlay na tv izlazu, tj ne mogu dobiti fullscreen, bs player pro 2.11 ne radi kako treba, pokrene fajl, ima zvuk i sve ali nema slike dok windows media player 11 ili media player classic to uredno rade. Att ne prepoznaje drivere za vistu i to me jos najvise zivcira. Malo se na pocetku previse glupira s admin pravima, ali to se da sve lijepo iskljuciti

Vista vuce oko 500-600mb rama samo dok nista ne radi (525 trenutno ). Aktivacija prolazi bezbolno ( kupljeno u mesnici ili u microsoftu ( znate na sta mislim ) ) Pri instalaciji vas pita koju cete verziju instalirati... odaberite ultimate i rijesite se muka.

Evo to sam danas, tj veceras instalirao... imam jos dosta posla za rijesiti i igrati se s vistom, za jedno 5-6 dana cu imati kompletnije dojmove o ovom operativnom sustavu.