Koliko sam ja upoznat sa situacijom na domacem trzistu telekomuikacija nitko ne mari pretjerano za galamom koju HAT proizvodi...
Primjer 1: HAT se proglasio nadležnim za DTK što je naravno spriječilo T-COm da reže kablove kako se kome ćefne
Primjer 2: Gaćina je galamio da će učiniti sve što je u njegovoj moći da spriječi preuzimanje Iskona od strane T-COma... I ne može mi se osporiti da je učinio sve što je u njegovoj moći, učinio je.... ništa...
Primjer 3: Sud je proglasio pretplatu na telefon nezakonitom. I naravno da je ona odmah ukinuta, sa pravomoćnosti presude hrvatski građani su prestali plaćati pretplatu i počeli plaćati naknadu za korištenje
Vjerujem da ako inspektorat čak nešto i učini, da ćemo se opet sustresti sa "nije govno nego se pas posr'o" principom u kojem Homebox više neće biti zamjena za fiksi telefon nego potpuno nova usluga zvanja Imobilizirani mobitel. A mobiteli kao što znamo [čak i invalidni] sasvim legalno koriste GSM repetitore...
PS. Paske koji će ti drekec homebox u vikendici, navodno se neće smjeti prenositi (u prijavi moraš navesti na kojem si katu, LOL degeni), [mislim trenutno možeš, ali vjerovatno ga mogu zalockat za točno određene repetitore ako baš hoće] a 150 ćuna mjesečno za tu i tamo otić' na net i nije neka fora... Brijem da HSPDA PCMCI kartica ima više smisla....